SM Klubdélután

Klubfoglalkozás SM betegek és családtagjaik, kísérőik részére

Minden második hónap utolsó csütörtökén klubfoglalkozásokat tartunk SM (Sclerosis Multiplex) betegek, és családtagjaik, kísérőik számára. A klubfoglalkozások 4 órától 7 óráig tartanak, és minden alakalommal egy-egy témáról hallhatnak előadásokat, és tehetik fel a kérdéseiket! A klubfoglalkozások remek alkalmat nyújtanak arra, hogy más SM betegekkel is megismerkedjenek, és megosszák egymással tapasztalataikat.

Időpont:
Minden második hónap utolsó csütörtöke
Helyszín:
Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületének épülete(akadálymentesített épület)
9024, Győr, Lajta u. 27/b.
Megközelítés, parkolás:
7, 11, 17-os, városi autóbusszal.
Az épület mellett ingyenesen lehet parkolni.
A klubfoglalkozások díja:
500 Ft/ alkalom/fő
SM Esély Egyesületi tagoknak ingyenes (A klubdélután helyszínén is lehet csatlakozni az SM Esély Egyesülethez) Ha jelenleg nem SMesély Egyesületi tag, akkor a helyszínen is csatlakozhat.

 

Erre a linkre kattintva megtekintheti az SM Esély Egyesületi tagság egyéb további előnyeit is, és jelentkezhet egyesületi tagnak.

 

Következő SM Klubdélután időpontja és témája:

2012. június 28. (csütörtök) délután 16 órától 19 óráig

Téma: Életmód, életvezetési tanácsok vérnyomás, súly. BMI kalkulációval, testzsír% méréssel egybekötve személyre szabott tanácsadással

Regisztrálni lehet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06-30-389-4886-os telefonszámon, vagy a lenti gombra kattintva. Az e-mailbe kérjük írja meg nevét, címét, és telefonszámát! Maximum 30 főt tudunk fogadni, így kérjük mindenképpen regisztráljon, hogy a helyét biztosítani tudjuk!


Elérhetőségeink

  • Elnök Kovácsné Dr. Tóth Ágnes - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Alelnök Nagyné Nánai Anikó - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Titkár Ludányi Tünde - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Postacímünk: 9086 Töltéstava, Közép utca 2.
  • E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás